Ana Sayfa > Okulumuz Hakkında

Süleymanlı Ortaokulu

Telefon : 0 538 888 37 13
Belgegeçer : Yok
Eposta Göndermek için tıklayınız
WEB https://suleymanliortaokulu.meb.k12.tr
Adres : Süleymanlı Mh. No76 Onikişubat / KAHRAMANMARAŞ
VİZYON : Her öğrencimizin milli,manevi ve evrensel değerleri bilen ve bu değerleri özümsemiş bireyler olarak yetişmesini sağlamak ve ülkemizin kurucusu M.Kemal ATATÜRK´ün biz öğretmenlere vasiyeti olan ve vatanını milletini çok seven fikri hür,vicdanı hür,irfanı hür nesiller yetiştirmektir.
MİSYON : Büyük düşünebilen ve bunu hayata geçirme çabasında olan,insanların mutluluğunu hedeflemiş,milli ve manevi kültürünü evrensel değerler içinde koruyup geliştiren,bilgiyi etkili ve verimli kullanabilecek,dünya çapında bireyler yetiştiren bir eğitim kurumu olmaktır.Öğrencilerimizi bilgi toplumunun ve teknolojinin gereklerine uygun yetişmeleri için var gücümüzle çalışmak, Okulumuzun eğitim çalışmalarını bilimin ve insanlığın ortak değerlerinden yararlanan kendini geliştiren ve toplumu ileri götüren güç olarak yetiştirmek İçin Varız.
BAŞARILAR :

Öğretmen :8
Öğrenci :83
Derslik :5
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :650
Yemekhane :1
Öğretim Şekli :Gün Boyu Normal Eğitim
Saatler : 08:30--14:40
Bağlantı : Yok
Yabancı Dil : İngilizce
Isınma : Kalorifer
Servis : Personel servisi bulunmamaktadır.
Ulaşım : Ulaşım Köy dolmuşlarıyla sağlanmaktadır
Yerleşim Yeri : Süleymanlı Köyü K.Maraş´ın Büyükşehir olmasıyla birlikte mahalle statüsünü kazanmıştır. Süleymanlı Mahallesi kaplıcaların Olduğu Ilıca Beldesi´ne 10 Km uzaklıktadır. Öğretmenlerimizin bir kısmı Süleymanlı´da ikamet etmekte bir kısmı da Ilıca Beldesin´den geliş-gidiş yapmaktadırlar.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz K. Maraş Otogarı´na 65 Km uzaklıktadır
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :
Yazdır :